Kom jij uit Delft en omstreken (Den Hoorn, Schipluiden, Delfgauw, Nootdorp etc.) en wil jij weer starten met trainen na je bevalling? 

Een zwangerschap en bevalling vraagt veel van je lichaam. Je kunt het vergelijken met het herstel van een blessure. Geef je lichaam daarom de tijd, aandacht en liefde die het verdient om te herstellen! Ben je minimaal 6 weken geleden bevallen (8-10 weken na een keizersnede bevalling) en er aan toe om het sporten rustig op de bouwen? Dan ben je van harte welkom om mee te doen met ons programma! Of je nu een ervaren sporter bent of totaal niet: een persoonlijke aanpak is van belang! Je werkt in een klein groepje (max. 4 deelnemers) aan een sterke basis waarmee je verder kunt opbouwen. Na het deelnemen aan dit programma kun je meedoen aan onze Fit4Mom groepsles!

Tijdens het 4 weken durende programma besteden we aandacht aan:

 • connectie te maken met de bekkenbodem en diepe dwarse buikspieren
 • het versterken van het spierkorset
 • hoe je rode vlaggen kunt herkennen tijdens het sporten en dagelijks leven
 • mobiliteit en houding

Zorg dat je voor het deelnemen aan het programma een consult hebt gehad bij een geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Ook na een keizersnede en/of als je geen klachten ervaart. Wij kunnen je eventueel ook doorverwijzen naar een bekkenfysiotherapeut in de omgeving.

Praktische informatie

Start: dinsdag 20-02-2024 om 11.00 

 • Waar?
  NumberOne Personal Training
  Burgemeestersrand 198b (1e verdieping)
  2625 NZ Delft
 • Kosten
  €100,- voor 4 lessen van 75 minuten per les (plus 1 gratis Fit4Mom les na het afsluiten)