Wie ben ik?
Mijn naam is Tanja Oomen, (sport)diëtist en pre- en postnataal personal trainer. Ik ben dol op eten, sporten en tijd doorbrengen met mijn man en kinderen Jaro (2021) en Irina (2023). Na het afstuderen (HBO Voeding en Diëtetiek) ben ik diverse bijscholingen gaan volgen en ben ik mijn eigen praktijk gestart. Door de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, heb ik de keuze gemaakt om mijzelf vooral te specialiseren in voeding en beweging rondom de zwangerschap en bij een zwangerschapswens. Dit vind ik een enorm leuke en bijzondere doelgroep. Ook ben ik licentiehouder bij Powermama, dit is een bewezen effectief en erkend trainingsconcept voor vrouwen tijdens en na de zwangerschap. Als licentiehouder ben ik up-to-date over alle ontwikkelingen in de pre- en postnatale fitnesswereld en volg ik jaarlijks een seminar om weer nieuwe kennis op te doen. Ben je zwanger of recent bevallen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Dagelijks zie ik mensen in mijn praktijk die last hebben van vermoeidheid, vruchtbaarheidsproblemen, welvaartsziekten, maag- en darmproblemen en overgewicht. Voeding en beweging spelen hierbij een cruciale rol en kunnen klachten verergeren of juist verminderen. Ik geloof niet in diëten, voedingshypes of magische dieetpillen. Ik geloof niet dat één manier van eten of één specifieke levensstijl bij iedereen past. Ik geloof dat duurzaam resultaat tijd, toewijding en hard werken kost. Ik geloof dat we allemaal individuen zijn en dat iedereen, in elk stadium van haar leven positieve veranderingen kan aanbrengen voor een gezondere leefstijl.

Ik werk met veel plezier als zelfstandig (sport)diëtiste en personal trainer bij NumberOne Personal Training in Delft. Hier geef ik voedingsconsulten, personal training en small group lessen (Fit4Mom (valt onder Powermama), Pilates en BBB).

Afgeronde opleidingen
HBO Voeding & Diëtetiek – De Haagse Hogeschool (2014 – 2019)
Post-HBO Sportdiëtetiek – Hogeschool van Amsterdam (2020
Vakopleiding Hormoontherapie – Hormoon Community Nederland (2021-2022)

Scholingen en cursussen
Keuzevak leefstijlcoach – De Haagse Hogeschool (2014)
Keuzevak sportvoeding – De Haagse Hogeschool (2015)
Personal training – Fit!vak (2015 – 2016)
Zwanger & Fit – Start2Move (2019)
Pilates Mat 1 + 2 – Start2Move (2019)
Training & coaching tijdens en na de zwangerschap level 1+2 – Powermama (2019)
Hormonen en vrouwenklachten – Ortho Health Foundation (2020)
Menopause for Athletes course – Dr. Stacy Sims (2020)
Nutrition Therapy for Pregnancy course – Nutrition Plus (2020)
Nutrition Therapy for Fertility – Nutrition Plus (2021)