Personal Training

Wil jij je fitter en sterker voelen of bijvoorbeeld je hardloopprestaties verbeteren? En heb je hierbij de juiste begeleiding of een stok achter de deur nodig? Als personal trainer kijk ik samen met jou naar jouw mogelijkheden en doelstellingen. Elke training proberen we samen steeds een stapje verder te zetten richting jouw doel!

Specialisaties

Pre- en postnatale fitness (trainen tijdens en na de zwangerschap)
Ik heb verschillende cursussen gevolgd met betrekking tot het trainen van vrouwen tijdens en na de zwangerschap. Bewegen tijdens de zwangerschap heeft niet alleen voordelen voor de mama, maar ook voor het kindje! Daarnaast is het rustig opbouwen van je training na de zwangerschap van groot belang. Je lichaam is namelijk zeker nog een jaar bezig met het herstellen van de zwangerschap en bevalling!

Core
Je lichaam kan je vergelijken met een wolkenkrabber, als je fundering niet sterk is, valt je gebouw uit elkaar. Je core spieren zijn je basis, als je deze regelmatig traint en versterkt beweeg je functioneler, is je houding beter en ben je lichaamsbewuster.

Wil je meer informatie over bijvoorbeeld de tarieven of hoe de begeleiding precies in zijn werk gaat? Neem contact op via de website van NumberOne Personal Training