Ons aanbod

Bekijk hieronder het overzicht van ons aanbod voor mama’s (to be) in Delft en omstreken! 

Lees hier meer over Powermama®!

Fit4Mom Program (valt onder het Powermama programma)

Dit is een small group les (max. 6 deelnemers) waar we aandacht besteden aan ademhaling, core, houding, kracht- en uithoudingsvermogen. In deze groep zitten zowel zwangeren als recent (tot ongeveer 1 jaar postpartum) bevallen dames. We werken bij deze groepsles met het Powermama® programma. Lees meer>>>

Core Restore programma

Ben je minimaal 6 weken geleden bevallen (8-10 weken na een keizersnede bevalling) en ben je er aan toe om het sporten rustig op de bouwen? Dan verwelkomen we jou graag in onze studio! Of je nu een ervaren sporter bent of totaal niet: iedereen start bij de basis na een zwangerschap!
Lees meer>>>

Powermama Bevalt (SOON!)

Binnenkort meer info!

FAQ

Dit mag vanaf het begin van je tweede trimester (week 13). 

Dit kan als je aanvullend verzekerd bent! Als je persoonlijk contact opneemt kunnen wij een lijst naar je sturen van welke zorgverzekeraars Powermama programma’s vergoeden.

Ja, zeker! Sporten is (in de meeste gevallen) gezond voor zowel jou als je baby! Mocht je specifieke complicaties hebben, overleg dit dan eerst met je verloskundige of gynaecoloog.

Zolang als het voor jou nog goed voelt! Dit kan bij week 34 zijn, maar dat kan ook bij week 41 zijn! We passen de les aan op basis van je niveau en hoe ver je in je zwangerschap bent.

10 Fit4Mom lessen (60 min.) kosten €125,- 

Het Core Restore programma kost €100,- voor 4 lessen van 75 min.

Omdat dit een bijzondere periode is waarin er veel veranderingen plaats vinden in je lijf. Het is daarom fijn om hier als trainer goed op in te kunnen spelen. En dat kunnen we het beste in kleinere groepen!

Wil jij ook veilig en onder professionele begeleiding trainen tijdens of na je zwangerschap?

© 2024 All Rights Reserved.